Jag... paleface?

Mitt syster har kallat mig paleface... En allvarlig anklagelse, liksom, hon är min tvillingssyter, och bara för hon råkart vara LIIIITE mörkare en mig ska hon kalla mig Paleface... nu är jag arg.

Snyft... jag är ju inte alls paleface här inte!

Tänk på alla brats som försöker bekämpa sitt bleka ansikte... dom ser ju ut som... dom ser ju ut som... hönor, bevis:

Mig med bekämpat paleface:


Intern hämd mohahaha...
//Eia

Datakunskap

Vet ni vad det bästa är med att kunna skriva rätt snabbt?
På datakunksapen får man fett med tid över! Vet int riktigt vad jag ska skriva om, ni fick mitt morgoninlägg remember?
//Eia

Morgon solstrålar

Jaha, där fick man lite tid över den här morgonen och datorn den var på. Jag måste vara kortfattad för ja... läxor och skolan går framför bloggen. Hejdå!

Köpt nytt shampoo och balsam


Det blir den här serien nu då. Alltså, om ni undrar varför det är volym (vilket jag brukar ha rätt gott om) så är det efterssom det ska vara bra för lockigt hår, inte innerhålla massa konstigheter och sånt. Men en inpackning som gör håret mera glänsande och mjukt, det ska jag också skaffa.


Mitt nu förra, Just Glow då?
Ja, Just Glow är verkligen djävulens påfund, eller hur man ska mena det. Iaf för mig som tvättar håret lite för ofta efterssom att jag rider så ofta. Just Glow tkr jag var bra när man kanske andvände det typ varannan dag. Annars blev det lite för mkt!
Du kanske frågar dig varför är det djävulens påfund?
Och svaret är mkt enkelt men samtidigt komplicerat, den innerhåller silikon. Håret får en sk. "hinna" runt håstrået, det är det som gör det glänsigt. Vissa är livrädda för silikon vilket jag inte tkr man ska vara, men när man har mössa och håret blir lite för silikonigt kan man få otur och få mjäll...
3 av 5.

Och nej, alla söta små rikisar, frisörshampoon är inte så mkt bättre! Jag förstår int varför dom skulle vara bra för, det innerhåller inprincip samma sak bara att det är 5 ggr dyrare. Nu menar jag inte att man inte ska köpa ngt sånt, men att bara ha frisörgrejer är lite onödigt. Själv vill jag ha en sak som får bort ruffset, den sk. "risbusken" jag har ibland med en produkt som skulle vara jättebra. Problemet är att den kostar 180 kr, kanske inte jättejättedyrt men det är väl mkt kul man kan köpa här i världen för dom pengarna... man kanske ska hitta ngt lite billigare?

Jaha... dags för ny hårhistoria... elr?
//Eia


Överviktiga dubbelt pris


Det diskuterades i veckan om att feta ska betala dubbelt när de reser med flygplan. (Läs mera här) och jag tänkte skriva lite om det.

Dubbel avgift, är inte det lite att ta i? Man skulle kunna ha några extra stora säten som kostar 25% mera än vanligt pris skulle räcka. Och jag erkänner, är man riktigt tjock gör man samhällsproblem. Fetma borde respekteras som ett farligt beroende lika mkt som alkohol och tobak, och då kan man få hjälp. Det är en sjukdom, som man inte kan rå för, om man äter jättemkt. Nu menar jag inte att vi ska jaga överviktiga med högafflar men organisationer skulle kunna öppna ögonen för överviktiga, och även likt Systembolaget inte får sälja alkohol till berusade tkr jag affärer skulle kunna neka stora inköp chips och godis om personen är väldigt överviktig.

En tidigare debbat, som jag har skrivit om handlade om överviktiga som krävde rättigheter ska jag öka. Jag tycker inte vi ska respektera att vi blir allt rundare, vi respekterar inte att folket dricker mera alkohol, då borde övervikt ha en viss liknelse. Och i det stora hela skulle nog mycket av maten överviktiga åt gå till fattiga barn. Nej, enklare till avvänjning och nekning till groft överviktiga att köpa "onyttig" mat skulle rekomenderas skulle skona det svenska folket. Även skulle man kunna göra så att butiksägaren måste säga riskerna om ett barn kommer och köper massa godis hos dom varje dag. Alltså hjälp och samtidigt påminnelser och rätt att begränsa de väldigt överviktiga skulle kunna hjälpa, även fast det kan skava i dina öron.

//Eia


Fredagskväll


Hehe LOVE IT

Hej everbody

Har datakunskap. Ehm... vad ska jag skriva?
//Eia


Tråkig dag idag

Idag har jag haft en allmän tråkig dag. Det började med en lätt försovning, men ordnade sig. Sen i skolan var jag inte direkt den piggaste, men det fick gå. Iaf, jag har pluggat lite mkt dagarna innan så vad skulle jag göra? Jag försökte att sova men det kunde jag inte... ajja. Tänker nog se på SVT:s dokumentär Landet brunssås. Jag tror den går kl. 20.00 på tvåan. Ha en bra kväll!
//Eia

Den "sjunde" finanskrisen elr?

The Love of Money by nomm de photo. 
Ja, vi visste att en finanskris var på gång 2008. Vi blev oroliga och snart trycktes ett budskap in i alla människohuvuden: FIIIIINAANSKRIS!
Det blev liksom som att medierna gav oss en effekt som får oss människor att bete sig som små ekorrar som samlar ihop till en lång dvala, eller som om jordens undergång skulle ske under det framtida året. Det känns som att man kan jämföra dom som satt i TV och berättade "skrock" liknade mer eller mindre prästerna i det sjunde inseglet som hade sånna (lite svårt för er som inte har sett filmen) eldar som folk försökte rena sig i och istället dog (ok, jag överdriver lite hehe). Många av oss började spara och det gjorde knappast finanserna bättre. Jag är inte direkt en MVG:are i matte i högskoleutbildnig men jag fattar själv att om man får folk att spara kommer det knappast gå bättre...
setimo_selo.jpg setimo selo 2 image by conhecimentoinfernoTatt bilden från ngn kulturnördshemsida eh...
- Vem är du?
- Jag är finanskrisen.
- Har du kommit för att få mig att spara?
- Jag har redan länge vakat era finanser redo för utbrott.
- Det vet jag.

Ställ dig frågan, vem är finanskrisen. Är det politikerna, bonusgubbarna eller bara något konstig varelse som springer runt och förstör allt?
//Eia


skolkänslor

0-6d5e150626b0b99bb67fee7b95cce404.png

skolkänslor


Hi everbody

Har datakunskap... ehm ehm. Sitter här och funderar på alla stackare som har matte. Eller? Ska försöka fixa "årets" lista iår och ska skriva en låååång hiss- och diss-lista på hundra per sak.

//Eia

Tjocka kräver rättigheter

Fetma drabbar mer män än kvinnor i Sverige.
Nu är det aktuellt att tjocka kräver rättigheter.
Jag tkr att tjockisar visst har rätt till några rättigheter, men man väljer själv om man vill äta tio stora Pommes och 2  big meal. Dom tar i slutändan skattabetalarna som betalar. Nej, dom får faktiskt tåla lite, iaf om man är en boll.
//Linnéa

Home

Jag är hemma från Sthlm, vart länge.
See u.

//Neah

. Morgon har ätit frukost. Igår va

1c063aaceb8a94b610a05f38f26edce7.png

. Morgon har ätit frukost. Igår var ni bortskämda med inlägg, vilket ni inte kmr vara idag. Måste snåla lite. Bye!


framme i sthlm

7035a7682ac413080b4c27759091cdc2.png

framme i sthlm


på några mil kvar till sthlm. Druc

356a97ce9ea250edebe08f54f8c46e9d.png

på några mil kvar till sthlm. Druckit en halv liter läsk joe...


på donken äter glass

0-25d3b8b2188409a51466846caa7fc929.png

på donken äter glass


mobilbloggåker bil men med en ipo

0-452e1f0d7115cc63978b4c5ccd9614ec.png

mobilbloggåker bil men med en ipod, en coca cola och en gott och blandat i väskan går det ingen nöd på mig. Mot Sthlm!


Gott nytt år

Picture of Firework Display - Free Pictures - FreeFoto.com
Ha ett härligt tiotal!
//Linnéa


RSS 2.0