Fy fan!

Jag googlade och surfade lite idag, och hittade några partier som är emot invandrare. Det kändaste exemplet, sverigedemokraterna kastar sig som vanligt iväg på en vild kampanj, där dom tycker att våran diskrimineringsombudsman ska ändras, antagligen, enligt mig, så att dom ska få det lättare att diskriminera invandrare och då har det enklare att propagera sig!
Enligt ett pressmeddelande på hemsidan står följande:
"Med anledning av det uppmärksammade fallet där en muslimsk man, med diskrimineringsombudsmannens hjälp, tilldömts skadestånd efter att, i samband med en anställningsintervju, ha vägrat att skaka hand med en kvinnlig chef, återaktualiserar Sverigedemokraterna sitt tidigare framförda krav på att diskrimineringsombudsmannen bör läggas ned."

Ledaren Jimmy Åkesson kommenterar:
"DO i sin nuvarande form bör omedelbart avvecklas. Vi behöver inte en skattefinansierad myndighet som bekämpar svenska traditioner såsom adventsljusstakar och kyrkliga skolavslutningar och som utverkar skadestånd åt muslimska fundamentalister som vägrar att anpassa sig till de normer och sociala koder som vår samhällsgemenskap är byggd på."
Helt sinnessjukt, om man enligt sin religon, eller i sin tolkning av sin religon, ska man få slippa det. Det finns religonsfrihet i det här landet, sjuka människor!

Men man kan tycka att sverigedemokraterna är extrema, men, Nationaldemokraterna, värre en värst, är emot den svenska mångkulturen och skyller ifrån allt på invandringen.

Kära bloggläsare, många där ute har fått för sig att det bara är invandrare som misshandlar sina fruar. Och det är rätt ofta på internet. Jag gick in på Aftonbladet en gång och det fanns massa svenska kvinnor som hade blivit dödade av pojkvänner, män och ex. Det är nog så vanligt att det händer så det inte når ut i nyhetsflödet.
Gå inte på det, då lär ni ångra det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
  • Ditt ip nr kommer att loggas, tänk på det innan du skriver något kränkande eller olagligt! Jag röster inte på Sverigedemokraterna - läs mer på www.sverigedemokraterna.de